dilluns, 30 de novembre del 2009

De Trios, Quartets i Orgies: la puta, l'orgia


És menuda i fràgil. Brasilera. No sap espanyol. Els seus pits són petits i turgents i els seus mugrons són dolços. M'agrada sentir el gust de la seva llengua en la meva boca, mentre els nois ens encerclen i ens reclamen. Quatre cossos en un. Un sol cos amb quatre sabors diferents. Un sospir, quatre desitjos.

V em folla,
X se la folla a ella.
Ella em fa petons.
Jo beso X, V.
X em folla.
V se la folla.
Miro, observo com V se la folla. M'agrada veure'l follar. Ell em mira, ho sap. Em diu que m'apropi, que li toqui la polla mentre la penetra, que la senti com entra dins el seu cony.
Les dos li xupem la polla a V. Les nostres llengues es troben, les dos tenim el seu gust.
Ella li xupa a X, mentre V li xucla el cony, mentre jo li xuclo el cony, V li obre els llavis per a que jo li penetri el cony amb la meva llengua, que després V reclama, per sentir el seu gust en la meva boca.




La nit és eterna. La nit és perfecta. Em vull quedar aquí, sempre, abraçant-la, acariciant els seu cabells, besant-li els llavis i dient-li que només pensi en mi, que sóc jo la que la posseeixo, que tanqui els ulls i m'imagini, que mai més tindrà por. Dues dones sense por.

De Tríos, Cuartetos y Orgías: la puta, la orgía
Es menuda y frágil. Brasileña. No sabe español. Sus pechos son pequeños y turgentes y sus pezones son dulces. Me gusta sentir el gusto de su lengua en mi boca, mientras los chicos nos rodean y nos reclaman. Cuatro cuerpos en uno. Un solo cuerpo con cuatro sabores diferentes. Una respiración, cuatro deseos.

V me folla,
X se la folla a ella.
Ella me besa.
Yo beso a X, a V.
X me folla.
V se la folla.
Miro, observo como V se la folla. Me gusta verle follar. Él me mira, lo sabe. Me dice que me acerque, que le toque la polla mientras la penetra, que sienta como entra dentro de su coño.
Las dos le chupamos la polla a V. Nuestras lenguas se encuentran, las dos tenemos su sabor. Ella se la chupa a X, mientras V le sorbe el coño, mientras yo le sorbo el coño, V le abre los labios para que yo pueda penetrarle el coño con mi lengua, que después V reclama, para sentir su gusto en mi boca.

La noche es eterna. La noche es perfecta. Me quiero quedar aquí, siempre, abrazándola, acariciando sus cabellos, besando sus labios y diciéndole que piense sólo en mi, que soy yo la que la poseo, que cierre los ojos i me imagine, que nunca más tendrá miedo. Dos mujeres sin miedo.

10 comentaris:

Robb ha dit...

És curiós que acabes concentrant-te en ella, que tot es redimixca en una espécie de solidaritat femenina (és el que jo interprete però em fascina).És algo, per supost, més complicat de sentir per a un home per no dir impossible. La meua pregunta és, t'excitava ella o la situació amb ella? Era diferent el que senties amb ella encara que fora un simple bes?

Six X ha dit...

Robb sí, em vaig sentir molt unida a ella. Quan ens vam separar, (et pot semblar una estupidesa, però demostra en part el que vaig experimentar), ells li van fer una gran morrejada, però jo la vaig acompanyar fins al taxi,la vaig abraçar i li vaig fer dos petons.

Robb ha dit...

El que més envege de les dones es eixe tipus de intuicions, de connexions que... pel que sembla, rebassen el purament sexual. No és un secret que els tios som més ximples, però a mi sempre m'agradat ficar-me al lloc dels demés i canviar - no sé si per ser un gèminis. Quan he parlat amb amigues la resposta sempre ha sigut la mateixa: ho faria, sense cap tipus de pudor, inclús em trobaria més còmode amb un altre tio per a una tia, però no podria tocarlo. No senc repulsió, simplement no m'excitaria. Elles m'expliquen que, només per identificació, tocarien a la tia i només mirant-la s'exciten (no totes). Que disfrutes! i escriu(jo quasi em mor llegint-te des del curro)

Anònim ha dit...

pura belleza.

Anònim ha dit...

Ricas orgías... mezcla de sensaciones

Hungry Heart ha dit...

Sumament sensual tota la història. Enveja i de la bona.

Petons

Nikita ha dit...

Sexo, conexión, placer...
Niña que bien te lo montas.

Besazo

Amante del mar ha dit...

"La noche es eterna...la noche es perfecta..." perfecto es el placer de gozarnos en otros cuerpos...de sentirnos fundidos en otros sabores...de poseernos en otros sexos...de hacer realidad nuestras fantasías...

as de diamants ha dit...

nena, nena, nena!!! quina festassa!

A mi m'encanta mirar com els altres dos follen... però, clar, si mentres tu mires, l'altra polla o l'altra llengua estan per tu... no m'ho vull ni imaginar!!! (o sí...?)

as de diamants ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.