divendres, 6 de novembre de 2009

Aigua


Sento com l'aigua cau sobre el meu cos. Calenta, com m'agrada a mi, tan calenta que la pell s'em torna vermella. M'estic així una estona, quieta, tanco els ulls i deixo la ment en blanc, relaxada. M'oblido de tot, em deixo endur pel soroll de l'aigua.


Fins que un so em desvetlla, és la porta de la dutxa que s'obre. Et sento darrera meu, t'apropes, noto la teva polla acariciant el meu cul, mentre amb una ma jugues amb els pèls del meu pubis i amb l'altra...canvies la temperatura de l'aigua. Faig un crit i em giro bruscament, tota esborronada, apuntant-te amb els mugrons. L'aigua, gelada, com t'agrada a tu. Tanques la meva boca amb la teva i m'empenys contra la paret. L'aigua es barreja amb la nostra saliva. Bec de tu, et saborejo. El petó es fa etern. Les nostres llengues es mouen amb ràbia, amb passió. M'aixeques i t'abraço amb les meves cames. Vull tenir-la a dins. En aquest cony humit per l'aigua, pel desig. Le meves mans et condueixen. I em penetres sense deixar de besar-me. Penetrada per la teva llengua i per la teva polla. Humits, xops. La teva polla, la teva llengua. No la treguis de dins meu, cap de les dos.
Agua


Siento el agua caer sobre mi cuerpo. Caliente, tal como me gusta, tan caliente que la piel se me enrojece. Permanezco así un rato, quieta, cierro los ojos y dejo la mente en blanco, relajada. Me olvido de todo, me dejo llevar por el sonido del agua.


Hasta que otro sonido me desvela, es la puerta de la ducha que se abre. Te siento detrás de mi, te acercas, noto tu polla acariciando mi culo, mientras con una mano juegas con los pelos de mi pubis y con la otra...cambias la temperatura del agua. Grito y me giro bruscamente, apuntándote con mis pezones. El agua, helada, como te gusta a ti. Cierras mi boca con la tuya y me empujas contra la pared. El agua se mezcla con nuestra saliva. Bebo de ti, te saboreo. El beso se hace eterno. Nuestras lenguas se mueven con rabia, con pasión. Me levantas y te abrazo con mis piernas. Quiero tenerla dentro. En este coño húmedo por el agua y el deseo. Mis manos te indican el camino. Y me penetras sin dejar de besarme. Penetrada por tu lengua y por tu polla. Húmedos, mojados. Tu polla, tu lengua. No las saques, ninguna de las dos.

17 comentaris:

òscar ha dit...

I un dels pocs llocs de casa (el bany) en el que hi ha pestell. Molt útil si hi ha nens. :)

Six X ha dit...

No t'has de tancar al bany mentre et dutxes...i si rellisques???

Monyofiné ha dit...

L'altre l'alçarà, no patisques. A més no has vist que han tingut la precaució de començar la festa abans d'ensabonar-se? ;-) Així hi ha menys perill d'esbarar-se.
I compensa, enormement, que els nens entren i ens tallen el rotllo.
;-P

Nikita ha dit...

Ummm original blog.
Agradable sorpresa en la ducha.
Yo nunca pongo el pestillo...pero no me suceden esas cosas tan estupendas. Aysssssssh
(Bueno mmm recuerdo alguna vez, si. ja ja)
Un petonet

Six X ha dit...

Monyofiné: el sabó bé després...
Nikita: ¡gracias y bienvenida! Seguro que te pasan cosas mejores (por lo que he leído en tu blog, así es)
Tendremos que hacer una encuesta sobre quién está a favor y en contra de echar el pestillo en el baño.

Anònim ha dit...

Fes perque les aixetes del plaer de la llengua i la polla no deixin de fruir sobre la teva llengua i els teus ardents interiors.

I després, amb la pell mullada unes bones carícies d'oli

petons

Kelly ha dit...

Una ducha así de buena mañana es un presagio de un estupendo día :)

Six X ha dit...

A.D.N: com ho has endevinat? Oli d'ametlles dolces
Kelly: después de eso, pase lo que pase, nada ya puede amargate el día

Anònim ha dit...

Moltes dutxes, noia, moltes...

petons

Jordi ha dit...

M'encanta... Genial... la dutxa...

BlauiBlau ha dit...

Recent dutxat em venen ganes de tornar-hi, aquest cop acompanyat, es clar. Ens agradat, et convidem a llegir-nos, AtípicaRaó serà un plaer.

Un Peto, on estigui permès, es clar.

arnand ha dit...

Despues de leerte creo que me voy a tener que ir a dar una ducha.... bien fria!

Faune ha dit...

Jejeje m'encanten les dutxes així... i el sabó dona per a prou de joc eròtic..., Six X, un besot des dels fons dels boscos! Ah i espai amb el pany al bany, els esbarons i demés fent piruetes eròtico-festives.

Six X ha dit...

Benvingut Faune!

Amor Secreto ha dit...

Un relato perfecto de algo que vivo a diario con mi mujer... el entrar juntos al baño, y alli, mezclar nuestros propios jugos con la lluvia que cae y arrastra nuestras humedades haciendo que ambos querramos agacharnos a beber del otro esa humedad perfecta que parece aumentar bajo la lluvia y donde nuestros cuerpos resbaladizos se abrazan en la union perfecta de dos seres que se aman...

Six X ha dit...

¿a diario? ¡qué suerte tienes "Amor secreto"!

Anònim ha dit...

mmm enjabonar despacio

muy despacio la polla

resbalar sobre ella

sentirla resbaladiza entre mi culo, rozar mi coño

ahhhhh

como vas a cerrar el pestillo a algo así???