dilluns, 23 de novembre del 2009

L'espera


Passen els minuts, lents...espera...gairebé és l'hora. Estàs impacient. Estàs nerviosa per saber com et follarà. Serà apassionat? serà tendre? serà furiós?
Et prepares, més per tu que per ell. Et retoques el maquillatge, et fiques perfum. Et mires al mirall.
L'espera es fa eterna. T'anirira bé una mica de vi, però vols estar serena. (Ho estàs?) Notes el bombeig de la sang al cor. Els tremolors al baix ventre.
Li arrancaràs la roba i el faràs teu. Estàs impacient. Encara no és l'hora?

Recordes la cara de M quan li vas donar el teu telèfon. Sorprès.

No m'imaginava que fossis així. Et veia cada dia a l'oficina, distant. Una gallina més dins del galliner. Admirava el teu cos, mirava aquest pits que desitjava besar. I tu em miraves fixament als ulls. Sé que si m'hagués apropat no t'hagessis apartat. Et mantindries cara a cara, desafiant. Amb aquests ulls que m'inciten, que demanen una reposta. M'agrada que siguis així, directa, sincera. No tinc escapatòria. Ets tu la que has escollit i jo obeeixo.


La Espera

Pasan los minutos, lentos...espera...casi es la hora. Estás impaciente. Estás nerviosa por saber cómo va a follarte. ¿será apasionado? ¿será tierno? ¿lo hará con furia?

Te preparas, más para ti que para él. Te retocas el maquillaje, te pones perfume. Te miras al espejo. La espera se hace eterna. Te iría bien un poco de vino, pero quieres estar serena (¿lo estás?). Sientes bombear la sangre en tu corazón. Los temblores en el bajo vientre.

Le arrancarás la ropa y harás que sea tuyo. Estás impaciente. ¿Todavía no es la hora?

Recuerdas la cara de M cuando le diste tu teléfono. Sorprendido.

No imaginaba que fueras de este modo. Te veía cada día en la oficina, distante. Una gallina más en el gallinero. Admiraba tu cuerpo, miraba tus pechos deseando besarlos. Y tú me mirabas fijamente a los ojos. Sé que si me hubiera acercado no te hubieras apartado. Te mantendrías cara a cara, desafiante. Con estos ojos que me incitan, que piden una respuesta. Me gusta que seas así, directa, sincera. No tengo escapatoria. Eres tú la que has escogido y yo obedezco.

7 comentaris:

Six X ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Six X ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Six X ha dit...

He aconseguit solucionar el que impedia fer comentaris (em sembla)

He solucinado lo que impedía insertar comentarios (me parece). Esto del blogger a veces es un misterio.

Anònim ha dit...

te tiembla?

Anònim ha dit...

si?

Six X ha dit...

me palpita

Solo para vos ha dit...

La espera es ese momento sublime de alargar el deseo sabiendo que tendremos lo esperado...
Nada mejor que alargar ese momento como un orgasmo mas que deseamos no llegue nunca... para nunca terminar...