divendres, 30 d’octubre del 2009

Et llegeixo


Et llegeixo. Les teves paraules em porten on no he estat mai, on voldria estar: amb tu. T'observo en cada pas que dones. Et veig mentre les despulles, mentre toques els seus pits, quan fiques els dits al seu cony. I els noto dins del meu. Sento la seva humitat, perquè és la meva. Segueixo els passos que em vas donant, perquè vull arribar-hi amb tu, allà on em portes.
Obro les cames i sento la teva polla fregant-me, obrint-se pas.
Mentre l'espero a ell, em corro amb tu. Em preparo per ell, però ets tu qui s'enduu el meu primer orgasme. Només amb les teves paraules, que m'inciten a tocar-me. Em trec les mitges, i m'acaricio el pubis, sentint com em parles suament. Com em dius tot allò que he de fer. Perquè no puc parar, ara no pots parar. Continua parlant. Continua follant-me amb les teves paraules. Hi estic arribant..., llegint-te.

7 comentaris:

Anònim ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Anònim ha dit...

Això sí que és excitació literaria. Breu però intens, m'ha agradat

Petons

Anònim ha dit...

Wow, qué disparo.

Petó

arnand ha dit...

Es intenso y delicioso lo que escribes.

Quien es capaz de llevarte a semejante excitación y placer con sus palabras, seguro que goza contigo en la misma medida.

Un beso

Six X ha dit...

A.D.N. , De vegades no són necessàries gaires paraules per expressar la intensitat d'un moment, d'una carícia, d'un desig. De vegades no serien suficients totes les paraules del món.

Jordi ha dit...

M'encanta que em llegeixis, jo et visito de tant en tant

El Company de Venus ha dit...

Les paraules fan volar molt la imaginació... i el desig.