dilluns, 5 d’octubre del 2009

True Blood

True Blood és una sèrie de la HBO creada per Alan Ball (creador també de A Dos Metros Bajo Tierra), basada en la saga de novel·les The Soutern Vampire Mysteries de Charlaine Harris. La història té lloc en un poble de Lousiana, en temps contemporani. Gràcies a una sang artificial creada al Japó, els vampirs poden abandonar el món de les ombres i integrar-se dins la societat. Però es troben amb la intolerància i racisme dels humans.

Crèdits Inicials:




La segona temporada ha finalitzat recentment a USA amb gran èxit d’audiències per l’ HBO i a Espanya s’emet a Cuatro la primera temporada. També s’ ha emès al Canal Pus y la veritat és que la web que han muntat està bastant aconseguida.

Si podeu no us la perdeu en Versió Original ("fuck" és la paraula estrella)

Aquí teniu un video amb una de les nombroses escenes de sexe de la sèrie. Una cosa no gaire comuna dins la puritana USA.



Inoblidable és també l’escena, entre còmica i dramàtica en la que una jove vampir es posa a plorar (llàgrimes de sang), quan després de la seva segona nit de sexe amb el seu nòvio humà descobreix que el seu himen s’ha reconstruït (els vampirs poden curar-se sols)

- "Sóc una maleïda deformitat de la natura. Seré Verge per sempre."

2 comentaris:

òscar ha dit...

molt i molt bona.

aquest cap de setmana, diumenge en concret, la meva dona i jo ens hem declarat en truebloodependència veient fins al capítol vuit de la primera temporada.

allò que se'n diu una marató!!!

Six X ha dit...

et puc dir que gràcies a True Blood el meu home per fi veu sèries en V.O. Nosaltres en 15 dies ens hem pulit la segona temporada.