divendres, 26 de febrer del 2010

Vens?


Em posaré mitges i un tanga. Em despullaré lentament mentre sona el Millow. I et xuparé la polla fins deixar-te sec.
Vols venir?

¿Vienes?
Me pondré medias y un tanga. Me desnudaré lentamente al son de la música de Millow. Y te chuparé la polla hasta dejarte seco.
¿Quieres venir?



dilluns, 22 de febrer del 2010

Frec


Z: - Avui és divendres. Els divendres pots.

- Sí, però avui no puc. El meu marit m'espera.

Z: - Apuja't la faldilla, deixa'm veure el que portes.


El miro fixament als ulls, tiro enrera la cadira i aixeco lentament la faldilla, a poc a poc. Acaricio amb els dits la blonda de la mitja. Pujo més amunt. Ara ja pot veure el tanga, d'un negre lluent. Els seus ulls recórren tot el camí, pujen per la meva cama, fins arribar al meu cony.

Sento com la seva respiració s'accelera. Sé que pot sentir l'olor del meu sexe. Que l'imagina humit. Agafo la tira del tanga i la faig rebotar sobre la meva pell. Somriu i em mira als ulls. Em mullo els llavis amb la llengua, provocadora. I somric.

Somric mentre abaixo de cop la roba.

Ja en tens prou per avui.

Roce
- Hoy es viernes. Los viernes puedes..
- Sí, pero hoy no. Mi marido me espera.
- Súbete la falda, déjame ver lo que llevas puesto.

Lo miro fijamente a los ojos, aparto la silla de la mesa y me subo lentamente la falda, poco a poco. Acaricio con los dedos la blonda de la media. Subo más arriba. Ahora puede ver el tanga, de un negro brillante. Sus ojos van recorriendo todo el camino, suben por mi pierna, hasta llegar a mi coño.
Siento como su respiración se acelera. Sé que puede oler mi sexo. Lo adivina mojado. Agarro la tira del tanga y la hago rebotar sobre mi piel. Sonríe y me mira a los ojos. Me mojo los labios con la lengua, provocadora. Y sonrío.
Sonrío mientras bajo de golpe la ropa.
Ya tienes suficiente por hoy.


dijous, 18 de febrer del 2010

Ufff!


Avui he suat com mai al gimnàs,
per no pensar.
He desitjat follar-me l'entrenador personal, encara que sigui gay,
per haver-me fet riure.
Avui m'he excitat mentre ballava com una boja al so de "La Bamba" a la piscina, sentint com l'aigua entrava dins el meu cony, a través del banyador.

Avui m'he adonat que no he de follar amb els clients,
perquè és més difícil deixar-ho enrera.
He decidit que he de dir-li a Z que ja no hi puc tornar,
... i que m'ha retornat el rebut.

Avui M, m'ha robat un petó, ha acariciat amb els seus llavis la meva galta i ha baixat fins a trobar els meus llavis, i he notat com el meu cony s'estremia mentre el veia allunyar-se per les escales.
(Em sembla que la bruixa de la D. ens ha vist i sospita alguna cosa, però no m'importa).

Avui m'he adonat que vaig massa avançada a la feina, i que puc prendre'm un descans, ... i escriure.

Avui, quan he vist el seu correu a primera hora, he volgut que S em clavés la seva polla enorme i sentir un altre cop el que un dia em van fer els seus dits.

He buscat al noi del sud per fer-lo entrar i follar-me el seu cos de nen descarat,
però no hi era.

Avui li faré al meu marit una mamada que no oblidarà en la vida.

Hoy he sudado como nunca en el gimnasio,
para no pensar.
He deseado follarme al entrenador personal, aunque sea gay,
por haberme hecho reir.
Hoy me he excitado mientras bailaba como una loca con la música de "La Bamba" en la piscina, sintiendo el agua entrando en mi coño, a través del bañador.

Hoy me he dado cuenta de que no he de follar con clientes,
porque es más difícil dejarlo atrás.
He decidido que he de decirle a Z que no puedo volver a hacerlo,
... y que me ha devuelto el recibo.

Hoy M, me ha robado un beso, sus labios han ido bajando por mi mejilla hasta encontrar mis labios, y he notado como mi coño se estremecía mientras lo veía alejarse por las escaleras.
(Creo que la bruja de D. nos ha visto y sospecha algo, pero no me importa).

Hoy me he dado cuenta que voy adelantada en el trabajo, y que puedo tomarme un descanso, ... y escribir.

Hoy, cuando he visto su correo, a primera hora de la mañana, he deseado que S me clavara su enorme polla y sentir de nuevo lo que un día me hicieron sus dedos.

He buscado al chico del Sur para hacerlo entrar y follarme su cuerpo de niño descarado,
pero no lo he visto.

Hoy le haré a mi marido una mamada que no olvidará en su vida.

dimecres, 17 de febrer del 2010

Sentits: Vista

Camino amb els peus enganxats al terra. Res ni ningú em pot fer caure. Sóc poderosa. Aferro les regnes del meus destí.
Porto el cap en alt. I els miro. Busco en els seus ulls un senyal.
M'aguanta la mirada.
M'agrada que em mantinguin la mirada.
En un breu instant, durant uns segons, compartim un desig, un orgasme. Els ulls somriuen i el cor s'accelera. Mentre passa pel meu costat, les nostres mirades s'allunyen, lentament. Els dos sabem que hem compartit en aquest moment la intimitat dels nostres cossos.
Els nostres ulls ens han parlat de sexe, ens han despullat, han sentit la calor del nostre cos. M'ha posseït i m'he deixat posseir.
Segueixo caminant, sense mirar enrera, mantenint en la meva retina el seu rostre, la seva melena platejada, la seva barba de dos dies, i en la meva ment observo el seu cos perlat de suor, ofegat pel meu desig libidinós.
I segueixo caminant, amb un somriure il·luminant els meus ulls, ... cercant una mirada.


Camino con los pies amarrados al suelo. Nada ni nadie puede hacerme caer. Soy poderosa. Tengo aferradas las riendas de mi destino.
Llevo la cabeza en alto. Los miro. Busco en sus ojos una señal.
Me aguanta la mirada.
Me gusta que me mantengan la mirada.
En un breve instante, durante unos segundos, compartimos un deseo, un orgasmo. Los ojos sonríen y el corazón se acelera. Mientras pasa por mi lado, nuestras miradas se alejan, lentamente. Los dos sabemos que hemos compartido en este momento la intimidad de nuestros cuerpos.
Nuestros ojos nos han hablado de sexo, nos han desnudado, han sentido el calor de nuestro cuerpo. Me ha poseído y me he dejado poseer.
Sigo caminando, sin mirar atrás, manteniendo en mi retina su rostro, su melena plateada, su barba de dos días, y en mi mente observo su cuerpo perlado de sudor, ahogado por mi deseo libidinoso.
Camino con una sonrisa iluminando mis ojos, ... buscando otra mirada.

dissabte, 13 de febrer del 2010

A les 8 menys 10


Jo: Perquè has tornat?
Z: Perquè abans no has pogut acabar.

Apaga els llums, que ningú sàpiga que hi som.
Treu-te la roba, deixa'm veure el teu cos il·luminat pel fanals del carrer.
Mira'm la polla. Et desitja. Et desitjo.

Sento com el meu cony s'obre a poc a poc, mentre em penetres. Et miro a la cara, però tu no em veus.

"Estàs seca".

(On és aquella passió que sentia?)

T'agafo la polla entre les mans i la introdueixo dins la meva boca. Els teus dits m'acaricien el cony i comencen a notar els meus fluids. L'excitació comença a brollar del meu interior mentre sento els teus gemecs. La meva llengua paladeja els teus ous i recórre tota la teva polla.
M'apartes i agafes un altre condó. Em giro d'esquena a tu i em tornes a penetrar amb tota la teva força. Tu ja no gemegues, jo intento no fer-ho. Més ràpid, més profund. Més ràpid. Més endins. Més. Més.
I arribes. I em deixo caure sobre la taula, havent-hi arribat.
I m'adono, que aquest cop amb tu, per mi, ha estat només sexe ... i que el sexe (només sexe) és millor amb V.



A las 8 menos 10
Yo: ¿Porqué has vuelto?
Z: Porque antes no has podido terminar.

Apaga las luces, que nadie pueda vernos.
Quítate la ropa, déjame ver tu cuerpo iluminado por las luces de la calle.
Mira mi polla. Te desea. Te deseo

Siento mi coño abrirse lentamente, mientras me penetras. Te miro a la cara, pero tú no me ves..

"Estás seca".

(¿Dónde está la pasión que sentía?)

Cojo tu polla entre mis manos y la introduzco en mi boca. Tus dedos acarician mi coño y comienzan a notar mis fluidos. La excitación comienza a brotar de mi interior mientras oigo tus gemidos. Mi lengua paladea tus huevos y recorre toda tu polla.
Me apartas y coges otro condón. Me coloco de espaldas a ti y vuelves a penetrarme con toda tu fuerza. Ya no gimes, y yo intento no hacerlo. Más rápido, más profundo. Más rápido. Más adentro. Más. Más.
Y llegas. Y me dejo caer sobre la mesa, tras haber llegado.
Y me doy cuenta, que esta vez, contigo, para mi, ha sido sólo sexo ... y que el sexo (sólo sexo) es mejor con V.

dijous, 11 de febrer del 2010

Deixa'm desaparéixer ("Desaires")


Et sento, et trobo, et torno a perdre.

Un somriure que sembla un retorn, que només és un somriure. Unes paraules que semblen una crida, però que només són paraules buides.

Un desig de tocar-te, de tornar-te a sentir. De que em tornis a posseir. Humitejo la meva boca amb la teva saliva, ... no... és només el vi que apuro amb ànsia per recordar-te, per oblidar-te.

Intento evitar els nostres racons. Intento evitar els teus carrers. Però hi torno irremeiablement. Per veure't, per trobar es teus ulls. Veig el teu cotxe, intueixo la teva mirada. I no puc mirar-te. Perquè si et sento a prop és com si no pugués respirar, com si tornés a sentir la teva pell nua sobre la meva. Com si et tornés a oferir el meu cony. Sé que notes el meu desig. Sé que ELLA quan em mira intueix el meu desig per tu.

Sé que em veus en la distància. Tornes a imaginar els meus pits entre les teves mans. Tornes a sentir el meu cony humit. Els teus dits em penetren per preparar la teva embestida, i així el meu cony, obert, xop de fluids que t'enyoren, rep un altre cop la teva polla, fins que arriba el teu orgasme, ... i els meus. Per després allunyar-nos, de nou.

Podrem deixar enrera aquest desig? Pots deixar-me enrera? Evitar aquests encontres fortuits que només ens encenen, pel teu menyspreu, per la meva fingida indiferència. Deixa'm ignorar-te, deixa de somriure'm, deixa de mirar-me, deixa de parlar-me. Deixa'm evitar-te. Deixa que el meu cos es refredi per la teva absència. Deixa'm desaparéixer.



Aixeco el cap i veig passar el cotxe que tan conec, ...espero...espero que passis de llarg. I no ho fas. Aquí estàs un altre cop, mirant-me, i em tornes a encendre. I em demanes que t'ensenyi el meu cony. Em demanes que la fiqui a la teva boca. Em demanes si tinc un preservatiu. M'asseus sobre la taula i me la fiques ben endins.

Però el temor a que algú entri ens frena. Em promets que tornaràs. A les 8 menys 10.

I em deixes amb la teva olor, i amb la certesa que no vindràs.
No avui.

Déjame desaparecer (Desaires)
Te siento, te encuentro, vuelvo a perderte.
Una sonrisa que parece un regreso, que sólo es una sonrisa. Unas palabras que se parecen a una llamada, pero que sólo son palabras vacías.
Un deseo de tocarte, de volverte a sentir. De que vuelvas a poseerme. Humedezco mi boca con tu saliva, ... no, es tan sólo el vino que apuro con ansia para recordarte, para olvidarte.
Intento evitar nuestros rincones. Intento evitar nuestras calles. Pero regreso sin remedio. Para verte, para encontrarme con tus ojos. Veo tu coche, intuyo tu mirada. Y no puedo mirarte. Porque si te siento cerca es como si no pudiera respirar, como si volviera a sentir tu piel desnuda sobre la mía. Como si volviera a ofrecerte mi coño. Sé que notas mi deseo. Sé que ELLA cuando me mira intuye mi deseo por ti.
Sé que me ves en la distancia. Vuelves a imaginar mis pechos entre tus manos. Vuelves a sentir mi coño húmedo. Tus dedos me penetran para preparar tu embestida, y así mi coño, abierto, rebosante de fluidos que te echan de menos, recibe otra vez tu polla, hasta que llega tu orgasmo, ... y los míos. Para después alejarnos, de nuevo.
¿Podremos dejar atrás este deseo? ¿puedes dejarlo atrás? Evitar estos encuentros fortuitos que sólo nos encienden, por tus desaires, por mi fingida indiferencia. Déjame ignorarte, deja de sonreírme, deja de mirarme, deja de hablarme. Déjame evitarte. Deja que mi cuerpo se enfríe por tu ausencia. Déjame desaparecer.

Levanto la cabeza y veo pasar el coche que tanto conozco,... espero, ... espero que pases de largo. Pero no lo haces. Aquí estás, de nuevo, mirándome, y vuelves a encenderme. Y me pides que te enseñe mi coño. Me pides que me la ponga en la boca. Me pides un preservativo. Me sientas sobre la mesa y me penetras hasta el fondo.
Pero el temor a que alguien entre nos frena. Me prometes que volverás. A las 8 menos 10.

Y me dejas con tu olor, y con la certeza que no volverás.

Hoy no.


dimarts, 9 de febrer del 2010


M'agraden alts,

M'agraden baixets,

Amb abdominals,

amb una mica de panxeta.

M'agraden amb el nas gran.

Joves,

o amb més de 40.

M'agraden amb la polla circumcidada,

sense circumcidar.

Amb la polla gran, mitjana, (petita, no, petita no)

Amb pèl, pelats (depilats i calbs).

M'agraden els seus ulls, els seus llavis humits.

Els seus somriures.

Les seves dolces paraules.

Les seves mans acariciant el meu cos nu.

M'agrada posar-los calents.

M'agrada que em sedueixin.

M'AGRADA FOLLARME'LS.





Me gustan altos,
Me gustan bajitos,
Con abdominales,
Con barriguita.

Me gustan con la nariz grande.

Jóvenes,

o con más 40.

Me gustan con la polla circuncidada,

sin circuncidar.

Con la polla grande, mediana, (pequeña, no, pequeña no)

Con pelo, pelados (depilados y calvos).

Me gustan sus ojos, sus labios húmedos.

Sus sonrisas.

Sus dulces palabras.

Sus manos acariciando mi cuerpo desnudo.

Me gusta ponerlos calientes.

Me gusta que me seduzcan.

ME GUSTA FOLLÁRMELOS.

dilluns, 1 de febrer del 2010

Objectes


Tinc ganes de sexe d'evasió. Tinc ganes de ser infidel (un altre cop).
I el truco (V sempre hi està disposat, sempre a punt).

Per trobar-nos en un carrer fosc, seguir-lo amb el cotxe, parar enmig d'enlloc i esperar-lo mentre baixa i ve a mi.
Surto per trobar la seva boca, per mossegar-lo, ansiosa. I xiuxiuejo a la seva orella, desesperada, "fóllame", mentre l'aire em gela la cara. El faig entrar al cotxe, sense separar els nostres cossos, sentint els seus dits en el meu cony. "Estás pelada", em fa i em xucla el meu cony pelat. Però el que jo vull és la seva polla, vull que em penetri. I així, amb la roba a mig treure, em folla, apagant la meva ansietat, que no el meu desig, perquè els meus orgasmes es succeeixen, perquè em torno a sentir viva, mentre el meu cony respira de nou.
El seu sabor no ha canviat, tot ell regalima sexe. "Hacía tiempo ya". No, no en fa tant, però ha passat una eternitat.
Em parla de les dones que s'ha follat aquests dies, de totes les dones que desitja (que són totes) i jo només penso en tornar-lo a follar. Noto de nou la seva excitació per les meves carícies i li pujo al damunt. Ell busca amb la seva polla el meu forat i jo li ofereixo un altre. Plenament oberta, el meu cul el rep. Avui sí arribaré a l'orgasme, avui el meu cul està preparat per sentir les seves escomeses. Completament excitada el deixo fer. I hi arribaré abans que ell.
I després d'haver-me usat, després d'haver-lo utilitzat, ens diem adéu amb un petó, per tornar amb el meu marit, per tornar amb la seva dona ... fins que torni a voler-ne més.


Objetos
Tengo ganas de sexo de evasión. Tengo ganas de ser infiel (otra vez).
Y lo llamo (V siempre está dispuesto, siempre a punto).
Para encontrarnos en una calle oscura, seguirlo con el coche, parar enmedio de la nada y esperarlo mientras baja y viene a mi.
Salgo para encontrarme con su boca, para morderlo, ansiosa. Y le susurro, desesperada, "fóllame", mientras el aire hiela mi cara. Entramos en el coche, sin separar nuestros cuerpos, con sus dedos dentro de mi coño. "Estás pelada", me dice y sorbe mi coño pelado. Pero yo quiero su polla, quiero que me penetre. Y así, sin desvestirnos del todo, me folla, apagando mi ansiedad, que no mi deseo, porque los orgasmos se suceden, porque vuelvo a serntirme viva, mientras mi coño respira de nuevo.
Su sabor no ha cambiado, todo en él chorrea sexo. "Hacía tiempo ya". No, no hace tanto, pero ha pasado una eternidad.
Me habla de las mujeres que se ha follado en estos días, de todas las mujeres que desea (que son todas) y yo sólo pienso en volverlo a follar. Siento de nuevo su excitación por mis caricias y me subo encima suyo. Él busca con su polla mi coño y yo le ofrezco mi culo. Plenamente abierta, mi culo lo recibe. Hoy sí llegaré al orgasmo, hoy mi culo está preparado para sentir sus embestidas. Completamente excitada le dejo hacérmelo. Y llegaré antes que él.
Y después de haberme usado, después de haberlo utilizado, nos decimos adiós con un beso, para volver con mi marido, para volver con su mujer ... hasta que vuelva a necesitar más..